Η εξειδίκευση και οι επιτυχίες μας
αποτελούν εχέγγυο για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης σας

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους νομικούς με πάθος για την μαχόμενη δικηγορία, έτοιμους να σας παρέχουν μία άμεση και εμπεριστατωμένη απάντηση σε κάθε ανησυχία σας, προτείνοντας καινοτόμες λύσεις για τις νομικές σας υποθέσεις, ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς απέναντι στις προκλήσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε.

0 +
Επαγγελματική
εμπειρία

II.

Συνεργάτες

Παναγιώτης Φύκηρης
Διευθύνων Εταίρος
Γεώργιος Φύκηρης
Εταίρος
Αικατερίνη Μπαλατσού
Εταίρος
Κωνσταντίνα Σ. Νικολοπούλου
Συνεργάτης
Θωμάς Τσιμπέρης
Συνεργάτης
Αικατερίνη Κουνέλη
Συνεργάτης
Μαριάντζελα Κατριμουστάκη
Συνεργάτης
Ιφιγένεια Κανναβού
Συνεργάτης
Μαρία Σιώκατα
Συνεργάτης
Μαρία Α. Παπαδοπούλου
Συνεργάτης
Ονομα Συνεργάτη
Συνεργάτης

Αρχές

I.

Εμπειρία

Με πολύχρονη εμπειρία σε ποικίλους κλάδους δικαίου και εξοικείωση με τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής νομοθεσίας, η Εταιρεία μας στελεχώνεται από μία ομάδα εξειδικευμένων δικηγόρων και οικονομικών συμβούλων.

Βασική αρχή της Εταιρείας μας είναι η διαρκής επιμόρφωση των συνεργατών της, ώστε με τη γνώση της νομοθεσίας και της νομολογίας να παρέχουμε σε εσάς καινοτόμες λύσεις, που θα ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες.

Βασική αρχή της Εταιρείας μας είναι η διαρκής ενημέρωση των συνεργατών της, ώστε με τη γνώση της νομοθεσίας και της νομολογίας να παρέχει στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις, που θα ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες.

II.

Εξειδίκευση

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Εταιρείας μας είναι στην διάθεση σας, προκειμένου να προασπίσουν τα συμφέροντα σας σε υποθέσεις τραπεζικού, πτωχευτικού, αστικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου.

Κάθε ένας από εμάς είναι εξειδικευμένος σε συγκεκριμένους τομείς του δικαίου και έτσι η Εταιρεία μας είναι σε θέση να σας παρέχει άμεσα μία νομική συμβουλή για οποιοδήποτε νομικό ζήτημα σας απασχολεί. 

III.

Αποτελεσματικότητα

Με την πολυετή εμπειρία της, η Εταιρεία μας έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι απολύτως ικανή να χειρίζεται με επιτυχία σημαντικές και πολύπλοκες υποθέσεις, παρέχοντας ποιοτικές νομικές υπηρεσίες.

Οι επιτυχίες της Εταιρείας μας αποτελούν άλλωστε διαφήμιση για την αποτελεσματικότητα των νομικών υπηρεσιών που παρέχει, είτε σε εξωδικαστικό πλαίσιο είτε δικαστικώς. 

VI.

Πρόληψη

Η Εταιρεία μας φροντίζει εξ αρχής να εμπεδώσει στους εντολείς της την αξία της πρόληψης. Στο πλαίσιο αυτό, η συμβουλευτική νομική καθοδήγηση μας, είναι σε θέση να αποτρέψει τη δημιουργία τετελεσμένων και μη διαχειρίσιμων καταστάσεων αναφορικά με την υπόθεση σας.

Λειτουργώντας προληπτικά και θέτοντας ως προτεραιότητα την εξωδικαστική επίλυση των διαφορών, εξασφαλίζουμε σε εσάς το χαμηλότερο δυνατό κόστος και το μικρότερο δυνατό κίνδυνο έκθεσης των οικονομικών συμφερόντων σας στο μέλλον.

Τομείς Εξειδίκευσης

Tομείς Δικαίου

Tομείς Οικονομικής
Δραστηριότητας

Παναγιώτης Γ. Φύκηρης

Διευθύνων Εταίρος

TEAM

Διευθύνων Εταίρος

SPECIALTY

Προστασία καταναλωτή, Πτωχευτικό , Εμπορικό και Αστικό δίκαιο.

Ο Παναγιώτης Γ. Φύκηρης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και δικηγόρος Αθηνών από το 2005. Είναι διευθύνων εταίρος στην Δικηγορική Εταιρεία με την επωνυμία Π. ΦΥΚΗΡΗΣ-Γ. ΦΥΚΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.Διαθέτει μακρά δικαστηριακή εμπειρία στη διαχείριση υποθέσεων προστασίας καταναλωτή, πτωχευτικού, τραπεζικού, εμπορικού και αστικού δικαίου με πλήθος παραστάσεων ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων όλων των βαθμών.

Γεώργιος Φύκηρης

Εταίρος

TEAM

Εταίρος

SPECIALTY

Προστασία Καταναλωτή, Πτωχευτικό, Εμπορικό και Αστικό Δίκαιο.

Ο Γεώργιος Γ. Φύκηρης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών [2009] με βαθμό λίαν καλώς.Από το 2016 είναι εταίρος στην Δικηγορική Εταιρεία με την επωνυμία Π. ΦΥΚΗΡΗΣ Γ. ΦΥΚΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.Διαθέτει μακρά δικαστηριακή εμπειρία στη διαχείριση υποθέσεων προστασίας καταναλωτή, πτωχευτικού, εμπορικού και αστικού δικαίου ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων όλων των βαθμών. Εκπροσωπεί δανειολήπτες εξωδικαστικώς σε διαδικασίες διαμεσολάβησης και ρύθμισης των οφειλών τους. Παράλληλα παρέχει σε εταιρείες υψηλής ποιότητας συµβουλευτικές υπηρεσίες σε ολόκληρο το φάσμα των εταιρικών τους υποθέσεων.Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Σωματείου Προστασίας Δανειοληπτών ΝΕΜΕΣΙΣ, παρέχοντας τις νομικές υπηρεσίες για την νομική προστασία των μελών του Σωματείου.

Αικατερίνη Μπαλατσού

Εταίρος

TEAM

Εταίρος

SPECIALTY

Αστικό, Εμπορικό και Διοικητικό Δίκαιο.

Η Αικατερίνη Γ. Μπαλατσού είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης [2004] και ακολούθως έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο με αντικείμενο το Διεθνές Οικονομικό, Χρηματοοικονομικό και Τραπεζικό Δίκαιο.Διαθέτει μακρά δικαστηριακή εμπειρία στη διαχείριση υποθέσεων αστικού, εμπορικού και διοικητικού δικαίου ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων όλων των βαθμών, ενώ παράλληλα παρέχει σε εταιρείες υψηλής ποιότητας συµβουλευτικές υπηρεσίες σε ολόκληρο το φάσμα των εταιρικών τους υποθέσεων.Έχει εξειδικευτεί από το έτος 2007 στο Δίκαιο των Δημοσίων Συμβάσεων, έχοντας χειριστεί με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεις δημοσίων διαγωνισμών σε ολόκληρη την Ελλάδα, είτε εκπροσωπώντας συμμετέχοντες σε δημόσιους διαγωνισμούς, είτε υποστηρίζοντας νομικά τις εκάστοτε αναθέτουσες αρχές.Έχει διατελέσει και εξακολουθεί να διατελεί νομικός σύμβουλος πλήθους εταιρειών και Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, ενώ παράλληλα διατελεί μέλος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Κωνσταντίνα Σ. Νικολοπούλου

Συνεργάτης

TEAM

Συνεργάτης

LANGUAGES

Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Γαλλικά

SPECIALTY

Αστικό, Τραπεζικό και Ποινικό Δίκαιο

Η Κωνσταντίνα Σ. Νικολοπούλου είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις.Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το έτος 2009, ασκώντας μαχόμενη δικηγορία έκτοτε. Διαθέτει μακρά δικαστηριακή εμπειρία στη διαχείριση υποθέσεων αστικού, τραπεζικού και ποινικού δικαίου ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων, έχοντας χειριστεί με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεις μέχρι σήμερα.Έχει ειδίκευση στις ξένες γλώσσες και διεκπεραιώνει επιτυχώς απαιτητικές μεταφράσεις, όντας έμπειρος χρήστης της Αγγλικής, της Ιταλικής, της Ισπανικής και της Γαλλικής γλώσσας.

Θωμάς Τσιμπέρης

Συνεργάτης

TEAM

Συνεργάτης

LANGUAGES

Αγγλικά, Γερμανικά

SPECIALTY

Κληρονομικό, Εμπράγματο, Τραπεζικό Δίκαιο και ζητήματα αναγκαστικής εκτέλεσης.

Ο Θωμάς Τσιμπέρης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά

Διαθέτει εμπειρία στο κληρονομικό, εμπράγματο, τραπεζικό Δίκαιο και σε ζητήματα Αναγκαστικής Εκτέλεσης.

Επιπλέον, αναλαμβάνει την επίτευξη ευνοϊκης για τον εντολέα συμφωνίας σε περιπτώσεις Εξωδικαστικής Επίλυσης Διαφορών.

Αικατερίνη Κουνέλη

Συνεργάτης

TEAM

Συνεργάτης

LANGUAGES

Αγγλικά, Γερμανικά

SPECIALTY

Αστικό, Δημόσιο και Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτέλεσης

Η Αικατερίνη Κουνέλη είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (LLB).Μιλάει Αγγλικά (άριστα) και Γερμανικά (πολύ καλά).Διαθέτει εμπειρία σε ζητήματα αστικού δικαίου, δικαίου αναγκαστικής εκτέλεσης και δημοσίου δικαίου (ανακοπές κατά πράξεων που εκδίδονται στο πλαίσιο της διοικητικής εκτέλεσης).Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2022, όποτε και εισήλθε στην Εταιρεία ως Συνεργάτης.

Μαριάντζελα Κατριμουστάκη

Συνεργάτης

TEAM

Συνεργάτης

LANGUAGES

Αγγλικά, Κινέζικα και Γαλλικά.

SPECIALTY

Αστικό Δίκαιο, Δίκαιο ακινήτων και αδειών διαμονής επενδυτών.

Η Μαριάντζελα Κατριμουστάκη είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιλάει Αγγλικά, Κινέζικα και Γαλλικά.

Διαθέτει εμπειρία σε θέματα δικαίου ακινήτων, αδειών διαμονής επενδυτών και αστικού δικαίου.

Ιφιγένεια Κανναβού

Συνεργάτης

TEAM

Συνεργάτης

LANGUAGES

Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά

SPECIALTY

Δίκαιο αναγκαστικής εκτέλεσης και ρυθμίσεις οφειλών.

Η Ιφιγένεια Κανναβού είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.Διαθέτει εμπειρία σε ζητήματα δικαίου αναγκαστικής εκτέλεσης και εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών.

Μαρία Σιώκατα

Συνεργάτης

TEAM

Συνεργάτης

LANGUAGES

Αγγλικά, Ρώσικα

SPECIALTY

Αστικό, ποινικό, Εμπορικό και Διοικητικό Δίκαιο.

Η Μαρία Δ. Σιώκατα είναι Δικηγόρος Παρά Πρωτοδίκαις.Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης [2016] και είναι φοιτήτρια στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου «Δίκαιο και Οικονομία των Επιχειρήσεων» [αντικείμενο: Δημόσιο και Οικονομικό Δίκαιο, Δίκαιο των Επιχειρήσεων, Δίκαιο των Δημοσίων Συμβάσεων, Ηλεκτρονικό Εμπόριο].Έχει παρακολουθήσει τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» και «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ» και είναι κάτοχος Πιστοποιητικών Επιμόρφωσης. Επίσης, είναι κάτοχος πιστοποιητικού εκπαίδευσης του προγράμματος «Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων DPO».Είναι κάτοχος πτυχίου επιπέδου Proficiency στην Αγγλική Γλώσσα, καθώς και κάτοχος πτυχίου επιπέδου Α1-A2 στην Ρώσικη Γλώσσα.Διαθέτει δικαστηριακή εμπειρία σε ευρύ φάσμα υποθέσεων αστικού, ποινικού, εμπορικού και διοικητικού δικαίου, με παραστάσεις ενώπιον Ειρηνοδικείων, Πρωτοδικείων, Πλημμελειοδικείων και Εφετείων Κακουργημάτων. Εξειδικεύεται σε υποθέσεις πειθαρχικού, δημοσίων συμβάσεων, διαφορές πάσης φύσεως αποδοχών ιατρών- υπηρετούντων ΝΠΔΔ, διαταγών πληρωμής και ανακοπών, τροχαίων ατυχημάτων, κληρονομικού δικαίου, οικογενειακού δικαίου, μισθωτικών διαφορών, σύστασης εταιρειών, σωματείων και τροποποίησης καταστατικών.

Μαρία Α. Παπαδοπούλου

Συνεργάτης

TEAM

Συνεργάτης

SPECIALTY

Αστικό και Εμπορικό Δίκαιο

Η Μαρία Α. Παπαδοπούλου αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό άριστα (2021).
Είναι απόφοιτη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πολιτική Δικονομία» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ είναι φοιτήτρια στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αστικό Δίκαιο και Σύγχρονες Οικονομικές Συναλλαγές».
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Γεώργιος Φύκηρης

Εταίρος

TEAM

Εταίρος

SPECIALTY

Προστασία Καταναλωτή, Πτωχευτικό, Εμπορικό και Αστικό Δίκαιο.

Ο Γεώργιος Γ. Φύκηρης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών [2009] με βαθμό λίαν καλώς.Από το 2016 είναι εταίρος στην Δικηγορική Εταιρεία με την επωνυμία Π. ΦΥΚΗΡΗΣ Γ. ΦΥΚΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.Διαθέτει μακρά δικαστηριακή εμπειρία στη διαχείριση υποθέσεων προστασίας καταναλωτή, πτωχευτικού, εμπορικού και αστικού δικαίου ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων όλων των βαθμών. Εκπροσωπεί δανειολήπτες εξωδικαστικώς σε διαδικασίες διαμεσολάβησης και ρύθμισης των οφειλών τους. Παράλληλα παρέχει σε εταιρείες υψηλής ποιότητας συµβουλευτικές υπηρεσίες σε ολόκληρο το φάσμα των εταιρικών τους υποθέσεων.Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Σωματείου Προστασίας Δανειοληπτών ΝΕΜΕΣΙΣ, παρέχοντας τις νομικές υπηρεσίες για την νομική προστασία των μελών του Σωματείου.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Tομείς Δικαίου

Tομείς Οικονομικής
Δραστηριότητας